Bílé víno
Základní surovinou pro výrobu bílého vína jsou hrozny tzv. bílých moštových odrůd révy vinné. Při jeho výrobě se rmut (rozdrcené bobule) ihned lisuje a získává se čistý mošt ke kvašení. Pevné zbytky po lisování se nazývají matoliny. Odrůdy označované jako červené (mají načervenalé bobule – např. Tramín červený) rovněž slouží k výrobě bílých vín. Bílé víno se však dá vyrobit i z modrých odrůd, pokud se zkvasí jen jejich mošt, který u většiny odrůd neobsahuje téměř žádná barviva. Bílé víno vyrobené z modrých hroznů bez nakvášení se může nazývat klaret.

Cuvée Boží muka z Pálavy od Vinařství Jiří Šilinek z Pavlova je krásným vyrovnaným polosladkým vínem. Pokud holdujete pár kostkám cukru je to skvělá volba!

Muškát moravský z Pálavy od Vinařství Kořenek z Bavor je skvělou volbou pro milovníky intenzivní, příjemné vůně muškátu s ovocnými tóny a grepovou dochutí.

Pálava jedině z Pálavy a ta NEJlepší je od Vinařství Jiří Šilinek z Pavlova! Pokud milujete polosladké víno, tak tohle je trefa do černého!

Pálava jedině z Pálavy a SUCHÁ jedině od Vinařství Jiří Šilinek z Pavlova! Pokud milujete suché víno a máte rádi ovocnou vůni, tak tahle Vás OČARUJE!

Ryzlink rýnský z Pálavy od Vinařství Ilias z Pavlova je za nás nejlepší suché víno z Pálavy ročníku 2019. Platí pro něj název KRÁL VÍN od první do poslední kapky!

Krásná vína z Pálavy, okouzlující chvilky s lidmi s kterými je nám krásně a trošku cukru v kapce skvělého vína - je naprosto skvělá kombinace!

Solaris z Pálavy od Vinařství Šilinek z Pavlova. Solaris latinsky znamená sluneční, pokud si přejete mít uchovanou sluneční záři z Pálavy v lahvi vína, tak tady je!